Hypnoterapi

Hypnoterapi til børn og unge

Hypnose, hypnoterapi og hypnose terapi er begreber, der ofte bruges lidt forskelligt og kan skabe tvivl om, hvad der præcist er hvad. Lad os forsøge at forklare dem for dig:

Hypnose refererer til en tilstand af trance eller afslapning, hvor du har et stærkt indre fokus. I denne afslappede tilstand begynder du gradvist at give slip på den uhensigtsmæssige indre kontrol og føler en øget villighed til at tillade dig selv at blive mere og mere afslappet. Du åbner op for adgang til dit ubevidste sind og begynder sammen med terapeuten at arbejde på at løse dit problem.

Hypnoterapi er en terapeutisk metode, der anvendes under hypnosen (trancetilstanden eller den afslappede tilstand). Terapeuten bruger hypnoterapien til at støtte og guide dig ved hjælp af terapeutiske tilgange og redskaber. Det er her, de dybe og varige forandringer skabes, som du ønsker i dit liv.

Hypnose terapi er faktisk det samme som hypnoterapi. Det er to identiske udtryk for den terapeutiske metode, hvor hypnose anvendes til at få dig som klient ned i en beroligende tilstand. Derefter kan der arbejdes terapeutisk med at skabe og forankre de ønskede forandringer.

Hypnose, hypnoterapi og hypnose terapi overlapper hinanden og bruges i en vekselvirkende effekt i behandlingen. Som en erfaren hypnoterapeut og hypnotisør ser jeg ikke så meget forskel mellem disse begreber, og jeg refererer generelt til både hypnose og hypnoterapi / hypnose terapi som "hypnose".​

Hvad kan hypnose og hvordan foregår det ?

Hypnose er i stand til at påvirke dit sind på en dyb måde, da det arbejder med det ubevidste via hypnosen og hypnoterapien. Det ubevidste sind rummer en værdifuld skattekiste af ressourcer og informationer, som ikke altid er tilgængelige for det bevidste sind. Det er her, at forklaringerne og løsningerne på dine problemstillinger kan findes. Når dit sind er afslappet i trance, bliver det automatisk mere modtageligt og åbent for at skabe de forandringer, du ønsker. Det er her, du kan finde forståelse, svar og løsninger.

Under hypnose bliver det ubevidste sind parat og villig til at plante nye og mere konstruktive tanker og følelser, som kan hjælpe dig med at handle anderledes. Som et resultat lykkes forandringsarbejdet ofte hurtigt, og det forbedrer din livskvalitet både på kort og lang sigt.

En typisk hypnosesession begynder med en samtale, hvor vi taler om den problemstilling, der besværliggør dit liv, og hvordan du gerne vil have det i stedet. Herefter føre terapeuten dig ind i trance ved hjælp af hypnose. I denne afslappede tilstand bruger vi hypnose og mine hypnoterapeutiske evner til at skabe forandring. Når forandringsarbejdet er færdigt, kommer jeg med yderligere forslag til forandring, der tager udgangspunkt i vores samtale og dine ønsker om forandring. Til sidst forankrer jeg, ved hjælp af sproget, hvordan forandringen vil manifestere sig efter hypnosen, og bringer dig tilbage til en vågen bevidsthed igen.


Varighed 50 min


Pris:
Sofie 900 kr.
Bettina 1300 kr.