Hypnoseterapi

Hypnoseterapi og visualiseringsterapi

Vi tilbyder terapi i vores lokaler i Klampenborg​

Hos Heydenreich Psykologerne tilbyder vi blandt andet hypnoseterapi og visualiseringsterapi i vores klinik i Klampenborg og på Frederiksberg. Med vores centrale beliggenhed har vi særligt mange klienter fra Klampenborg, Frederiksberg, København og omegn, men vi hjælper også gerne dig, selvom du kommet et andet sted fra.

Hvad er hypnoseterapi?

Hypnose- og visualiseringsterapi er en terapiform, der bedst kan beskrives som en tilstand af fokuseret opmærksomhed og dyb afslappelse. Under terapien sættes din kritiske sans i baggrunden, hvilket gør det nemmere for os at arbejde på et dybere plan i din bevidsthed. Det er her, der lettest skabes forandringer.

For mange lyder hypnose som noget ”hokus pokus”, som man skal passe lidt på med, men faktisk er det en meget naturlig tilstand, som vi mennesker går ind i på daglig basis. Børn kommer for eksempel i en hypnotisk tilstand, når de leger, ligesom meditation og dagdrømmeri også er eksempler på hypnotiske tilstande, hvor bevidstheden er så fokuseret, at lyde og sanseindtryk træder et skridt i baggrunden.​

En utrolig effektiv terapiform

Både visualiserings- og hypnoseterapi er utrolig effektive former for terapi, som hjælper med at løse konkrete udfordringer i livet ved hjælp af hypnose. Der er igennem årene mange forskellige studier, der har vist en utrolig god effekt af behandlingen.

Netop fordi der er tale om så effektiv en terapiform, så vil der typisk heller ikke være behov for ret mange behandlinger. Ofte er det nok med 3-5 behandlinger, men dette er dog individuelt alt afhængigt af dine problematikker og individuelle behov.

Vi starter altid med en samtale omkring, hvad hypnoseterapien går ud på, og hvordan det foregår. Undervejs er du selvfølgelig meget velkommen til at stille spørgsmål, hvis der er noget, som du er i tvivl om. Det vigtigste er, at du er tryg under behandlingen, da det har en stor betydning for virkningen.

Du er velkommen til at kontakte os for at booke en tid til hypnoseterapi, eller hvis du ønsker at høre mere om behandling af lavt selvværd, retreat og vores mange andre behandlinger .

​Er du blevet nysgerrig på hypnoseterapi?

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.