Supervision og forandringer

Bliv klogere på dig selv
​og andre

Supervision og forandringer kan handle om mange emner. Fra dilemmaer, tvivlsspørgsmål, besværligheder, glæder og succeser. Vi kommer rundt om enerne på en klargørende, lærende og struktureret måde, der er grundlæggende for udvikling, udfoldelse, selvforståelse og øget handlekraft.

Det kan være i forhold til personlig stil eller organisatoriske spørgsmål til en mere traditionel sagssupervision.

Vi lægger stor vægt på respekt, nysgerrighed og kreativitet i forhold til ideer og metode. Det betyder, at vi arbejder ud fra forslag til måder at tale sammen, der er fleksible og tager hensyn til den enkeltes særlige situation og ønsker.

Gruppe supervision

​At gøre det i en gruppe øger læringskurven betydeligt:

  • Deltagerne kan spejle sig i hinandens problemstillinger

  • Den ensomhedsfølelse, der ofte er forbundet med at opleve problemstillinger, reduceres betydeligt ved at dele det i en gruppe

  • Deltagerne får træning i at fremlægge en problemstilling

  • Deltagerne får træning i at reflektere og metareflektere over problemstillinger

Forløb

Heydenreich Psykologerne tilbyder forløb, hvor grupper arbejder 2-3 timer om måneden. Vi aftaler nærmere om varighed. Hver gang er der en stram struktur. Vi indleder med en meningsfuld øvelse, der samler gruppen og hjælper den enkelte til fokus og kvalitet. Derefter supervision. Måden, vi arbejder på med disse, varierer.

Hvis gruppen har ønske om at arbejde med, hvordan gruppen udvikler sig som gruppe i løbet af et sådant forløb, tilbyder vi også det.

Er du blevet fyret?

At miste jobbet kan være en hård oplevelse uanset omstændighederne. Det gælder også, hvis du er én blandt mange i en nedskæringsrunde. Når vi mister jobbet, får selvværdet et knæk. Vi står måske med akutte praktiske udfordringer, og mange af os er også nervøse for, hvordan omverdenen vil reagere.

Situationen kan være uoverskuelig, og spørgsmålene står i kø: Hvorfor lige mig? Var jeg ikke god nok? Hvad med fremtiden? Hvad tænker kollegaerne? Hvad skal jeg fortælle venner og familie? Hvordan får jeg et nyt job?

Vi kan hjælpe dig med at komme videre. Vi hjælper dig med at bearbejde dine tanker, dine følelser og få afklaret din situation, så du kan forlade din gamle arbejdsplads med ro i sindet. Sammen finder vi ud af, hvordan du får et nyt job.

Vores mål er at vende din opsigelse til begyndelsen på et nyt og meget bedre arbejdsliv.

Vil du høre mere om supervision og forandringer?

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.