Lavt selvværd

Behandling af lavt selvværd tilbydes

Lider du af lavt selvværd?

Vores selvværd spiller en stor rolle for, hvordan vi agerer og tænker. Det gælder både over for os selv, men også i forhold til vores adfærd sammen med andre mennesker.

Hos Heydenreich Psykologerne tilbyder vi behandling af lavt selvværd hos både unge og voksne. Behandlingen foregår hos en kognitiv psykolog med mere end 17 års erfaring i vores lokaler i Klampenborg og på Frederiksberg. Kommer du således fra lokalområdet, Frederiksberg eller København, er der ikke langt til behandlingen hos os.

Symptomer på lavt selvværd

Er du i tvivl om, hvorvidt du har lavt selvværd? Der er mange forskellige symptomer på lavt selvværd, men ofte er der tale om:

  • ​En følelse af usikkerhed og mindreværd
  • ​Selvbebrejdende og kritiske tanker
  • ​Sænket stemningsleje
  • ​En tendens til at fokusere på egne svagheder og nederlag

​Hvordan vi ser os selv, vores selvbillede, bliver udviklet gennem de forskellige erfaringer, som vi gør os i løbet af vores liv. Hvis du lider af lavt selvværd, kan det for eksempel bunde i, at du har gjort dig nogle negative erfaringer i din barndom eller senere i dit voksenliv.

Formålet med vores behandling af lavt selvværd

Vi tilbyder en effektiv behandling af lavt selvværd. Det primære formål med terapien hos os er at ændre dine negative tanker og overbevisninger om dig selv, så du kan skabe en mere realistisk selvopfattelse.

Vi hjælper dig med at få en øget bevidsthed omkring dine egne ressourcer, din selvforståelse og dine styrker, og vi kan samtidig hjælpe dig med at hvile mere i dig selv. Vi arbejder meget engageret i forhold til at udvikle og frigøre dine potentialer og drømme, således at du kan komme i trivsel og få et bedre selvværd. Det vil komme til gavn både i dit privatliv og i dit arbejdsliv.

Kunne du tænke dig at høre mere om vores behandling af lavt selvværd, eller ønsker du at booke en tid hos os, er du meget velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at høre mere om vores hypnoseterapi og retreat.

​Kæmper du med lavt selvværd?

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.