Kundeudtalelse​

Det siger vores kunder​

​"Forløbet har givet mig mit liv tilbage. Der er så meget liv at leve og ikke kun arbejdsmæssigt, men i høj grad privat. Det har været ekstremt hårdt, men hele rejsen værd. Jeg vidste, at jeg havde alvorlige udfordringer, men kunne aldrig forstå, at det ville gøre mig syg, dvs. overlevelsesstrategierne gjorde mig syg. Nu forstår jeg, hvad et præstationsbaseret selvbillede er, hvad jeg egentlig er, og hvad jeg skal give slip på. At det er ok at være introvært og ikke leve som ekstrovert


Det er så magisk. Som sagt, jeg har fået mit liv tilbage ❤️
Koblingen mellem mind, bevidsthed og tanker har også givet mig meget i forhold til at være i min krop, mærke hele mig selv som et helt menneske. Fedt nok. Tror jeg har holdt maven inde i halvdelen af ​​mit voksne liv. Nu udgiver jeg den."


Anne Nielsen
Afd. Leder
Novo Nordisk

"Jeg deltog i executive programmet efter en længere periode med nedsat arbejdsevne, jeg arbejder i en global koncern i en ledende stilling. Programmet har endelig givet mig svar på de bagvedliggende årsager til mine ledelsesmæssige udfordringer og på det personlige plan.

Under forløbet har vi udarbejdet en ledelsesmæssig og personlig handlingsplan, som er den perfekte ramme at navigere i, så jeg bliver på det rigtige spor på arbejdet og hjemme.​

Der skal være flere af dig, Bettina – tak .

Jeg kan kun anbefale alle at gennemgå forløbet​."

Marc Nielsen Topdanmark​

"Vi har brug for flere personer som dig, Bettina, der kan agere hurtigt og med stor professionalisme og personligt engagement – det er fantastisk. Du er simpelthen meget dygtig, og du fortjener stor ros. Vi har gang på gang benyttede vores direkte ordning til vores opgaver her i Næstved kommune. Det har været på fantastiske lederretreats, ledersparring, supervision, udvikling af HR MM. du har været helt fantastisk igen. Så tak for din dig."

Anne Fossing HR Næstved kommune

Jeg fik en anbefaling fra en bekendt som havde været i et forløb hos Bettina. Først vidste jeg ikke, hvorfor jeg valgte et forløb som blev ongoing og til flere forløb og en rejse på hendes fantastisk retreat,
hvad ønskede jeg uden et specifikt mål. Jeg kunne bare mærke en tydelig fornemmelse af, at jeg ønskede en øget bevidsthed og et ønske om at ændre i mit liv.

Forløbet og den tid, jeg tilbragte med Bettina, har haft afgørende indflydelse på, hvordan jeg driver min professionelle karriere og mit privatliv og samtidig givet mig mod og lyst til at foretage disse ændringer. På det personlige plan er jeg blevet betydeligt mere bevidst om, hvad jeg ønsker at opnå i livet, og jeg har fået en dybere forståelse af, hvor fantastisk livet kan være.

Jeg kommer stadigvæk 4 gange om året. Det hjælper mig i nuet og fremadrettet.


Lars Frandsen
Novo Zymes