Heydenreich Psykologerne

Heydenreich Psykologerne er et sted, hvor psykologi, spiritualitet og bevidsthed mødes. Vores mission er at hjælpe dig klogt og sikkert gennem de udfordringer, du måtte stå med. Uanset om du er ramt af stress, udmattelse, tab, en krise eller har brug for coaching eller styrkelse af dit lederskab.

Hos Heydenreich Psykologerne vil du få en øget bevidsthed om egne ressourcer, styrker og selvforståelse og vil samtidig få hjælp til at hvile mere i dig selv.

Vi er levende engageret i, hvordan samtaler og udviklingsprocesser kan frigøre og udvikle dine potentialer og drømme som privatperson og i arbejdslivet. Her er det vigtigt at trives samt at udfolde og styrke din faglighed.

​Vi tilbyder både private forløb og forløb til ansatte i private- og offentlige virksomheder. I forløbet vil du få viden, indsigt, øvelser og psykologisk støtte til at lære at tage ansvar og vare på dig selv. Derudover vil du få en større empati og handlekraft med fra processen.

Bag Heydenreich Psykologerne står Sofie Heydenreich og Bettina Heydenreich.​

Bettina Heydenreich

Bettina Heydenreich er uddannet psykolog i 2002. Bettina blev autoriseret psykolog af dansk psykolognævn i 2005.

Hun har en klinisk voksenuddannelse, en autoriseret narrativ uddannelse, en 2 årig compassion/mindfulness uddannelse og er psykoterapeut med mere end 15 års erfaring.

Bettina afholder kurser, retreats, 2 dags workshops om stress og udmattelse i både offentlige og private virksomheder. Derudover holder Bettina også kurser i mindfulness i organisationer og for private personer.

Heydenreich Psykologerne har haft mere end 12.500 personer i individuelt forløb i forbindelse med stress og lavt selvværd. Vi hjælper personer gennem kriser, der skyldes voldsomme hændelser.

Vi hjælper både medarbejdere i store og små virksomheder samt private personer.

​Kontakt Bettina på

E-mail: bettina@heydenreichpsykologerne.dk

Tlf.: 26 27 03 99

Sofie Heydenreich

Sofie Heydenreich er bachelor i psykologi fra University of Westminster i London og er i gang med sin kandidat i psykologi på Københavns Universitet. 

Sofie tilbyder terapeutisk støtte til børn og unge, der oplever mistrivsel, selvkritik, dårligt selvværd og forskellige udfordringer, herunder angst, stress, pres, konflikter og selvværdsproblematikker. Udover dette tilbyder Sofie også rådgivning og vejledning til forældre, hvis deres børn oplever mistrivsel. Hun har opnået en bred vifte af kompetencer og erfaring inden for forskellige problemområder.

Sofie arbejder i SOS International, hvor hun er ansvarlig for interaktionen i svære samtaler, planlægning af forløb og identifikation af symptomer og eventuelle diagnoser forbundet med mistrivsel. Hun er også ejer af Heydenreich Psykologerne og har tidligere arbejdet med mindfulness-baseret stressreduktion for offentligt ansatte i 8-ugers forløb, primært med voksne og stress. Hendes nyeste specialområde inden for arbejdet med børn og unge i skole og gymnasiet er hypnoterapi.

Sofie har fundet ud af, at børn og unge er gode til at bruge hypnose og hypnoterapi konstruktivt og har ofte let ved at komme i trance og hypnotiseres. Hendes fokus er at hjælpe børn og unge med at overvinde angst, opbygge selvværd og mindske pres gennem hypnoterapi. Børn og unge har en fantastisk evne til at få kontakt til deres underbevidsthed, hvor løsningerne og ressourcerne findes, hvilket fører til hurtige problemløsninger. Hypnose og hypnoterapi er derfor både hurtigtvirkende og resulterer i langvarige positive ændringer, uanset problemstilling.

Privat bor Sofie sammen med sin mand og deres to børn.

​Kontakt Sofie på

​E-mail: sofie@heydenreichpsykologerne.dk

Tætte Samarbejdspartnere

Heydenreich Psykologerne har et tæt og fast samarbejde med autoriseret erhvervspsykolog Anne Karin Smidt og autoriseret psykolog Solveig Gjerding, specialist i arbejds- og organisations psykologi.