Individuel Coaching

Find dit potentiale

Individuel coaching er en fremadrettet proces med dig i centrum. Her handler det om dig, dine karriereønsker og dine mål. Alt sammen med udgangspunkt i en grundig afklaring af dit nuværende potentiale.

Hvad får du ud af det?

Du vil opnå en bedre intuition​

Du vil opnå indre ro, balance og større harmoni

Du vil få et øget fokus på din bevidsthed, dine tanker og følelser

Du vil få brudt dine gamle mønstre – både professionelt og personligt

Du vil lære at gå forrest

Du vil finde vejen til dit hjerte og lede med større gennemslagskraft og autenticitet.

Du vil blive mere bevidst om dine ressourcer og evner og skabe udvikling og forandring i din karriere på dine præmisser.

​Med Heydenreich Psykologerne som coach og professionel sparringspartner kan du formulere dine mål og tage hånd om udviklingen af din karriere på en måde, der passer til dine ønsker, dit potentiale og din passion.

Udsagn fra tidligere deltager:

Mit forløb hos Bettina, har flyttet mig fra en uoverskuelig stresstilstand til en sundere tilgang til mit arbejde og en bedre balance i mit liv. Gennem coaching og ved hjælp af konkrete tiltag i min hverdag har jeg lært at administrere min tid og energi bedre. På arbejdet betyder det, at min planlægning og ambition er blevet mere realistisk, og jeg brænder ikke mig selv ud ved at arbejde i højeste gear hele tiden. Det har også lært mig, hvor vigtigt det er at værne om min energi og skabe rum til at lade op i en travl hverdag. Det mest værdifulde, jeg tager med mig fremover, er evnen til at mærke efter – og hvordan jeg håndterer det, jeg mærker, så jeg forsat kan sikre mig den sunde balance i mit liv.“

Malene Mollerup

HR Projektleder, Novozymes.

Vil du høre mere om individuel coaching?

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.