Stress og udmattelse

Du er ikke alene med stress

Hos Heydenreich Psykologerne tilbyder vi blandt andet hjælp mod stress i i vores klinik i Klampenborg.

Hver dag bliver 35.000 mennesker sygemeldt med stress på grund af det psykiske arbejdsmiljø. Det hænger ofte sammen med udbrændthed og udmattelse. Tilsammen giver det psykosomatiske symptomer, depression og stress.

En gang stress…

Situationen bliver ikke bedre af, at mange med stress ofte for tilbagefald. Mærker du stressen igen – måske endda kun ganske spædt, ved du godt, at det er nu du skal handle. Men hvis du tror, at de gamle strategier og vaner kan hjælpe dig med at komme ud af stressen, tager du fejl.

​Der skal noget helt andet og gennemgribende til for at komme ud af din stress.

Langtidsholdbare løsninger
​er vejen frem​

Tre gode råd og et quick fix hjælper ikke mod stress på den lange bane. Der skal en langtidsholdbar strategi til.

Det handler om at ændre dit mindset og dine gamle overbevisninger, der har fået dig på afveje. Det kræver, at du ændrer dine gamle mønstre og kigger dybere på vanens magt. Det er nemlig ofte vanen, der får stressen tilbage, uden du opdager det.

Stress kan og skal ikke bare håndteres i en håndevending. Det handler ikke bare om at overleve og komme til bunds i to-do lister. Det handler om dit liv. Om at leve et liv fri af krav, tyrannier og din indre dommer. Om at leve et liv med ”frihed”, glæden ved nærværet og nuets tilstand fra dag til dag. Fra time til time og minut til minut.

Brug for hjælp til håndtering af stress?​

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.​